Loading...
 Start Page

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

⫸ Follow us to get inspired !


Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας,
την πρώτη επιλογή για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του τομέα Horeca, σε εξοπλισμό Fine Dining και υπηρεσίες τροφοδοσίας,
για τους επαγγελματίες της εστίασης που θέτουν την ποιότητα ως πρώτο στόχο συνεργασίας.

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αισθητική είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στον τομέα,
και είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στον επαγγελματία την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Η SMART TRADE Α. Χρυσανθοπούλου & Σια Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2008, παρέχοντας υπηρεσίες τροφοδοσίας για τα Ξενοδοχεία και τις μονάδες Μαζικής Εστίασης,
ενώ το 2015 επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στον τομέα των Premium προϊόντων Fine Dining, καινοτομώντας στην Ελληνική αγορά.

Προσηλωμένοι πάντα στο δόγμα της ποιότητας και στόχο την παροχή λύσεων στις ανάγκες της εστίασης
και υψηλές, ποιοτικές υπηρεσίες, επιδιώκουμε τη διαρκή εξέλιξη,
ώστε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή του επαγγελματία που έχει κύριο μέλημα την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
Οι υπηρεσίες μας

FINE DINING ⫸ Κύρια δραστηριότητα μας αποτελεί η παροχή Premium προϊόντων Fine Dining μιας χρήσης,
όπως τραπεζομάντηλα, πετσέτες φαγητού, σουπλά και runners, από υλικά υποκατάστατα του υφάσματος, χαρτί και ύφασμα, καθώς και θήκες μαχαιροπήρουνων και επιτραπέζια φαναράκια
μεταξύ άλλων.

CATERING ⫸ Παράλληλα, τροφοδοτούμε την εστίαση με τρόφιμα, με προϊόντα ξηρού και φρέσκου φορτίου, ποτά,
καθώς και διαφόρων ειδών μιας χρήσης ποτηράκια και προϊόντα συσκευασίας για φαγητό, υλικά καθαρισμού, συσκευές μπάνιου και πολλά ακόμα.


Εξασφαλίζουμε τα υψηλότερα standards στους συνεργάτες μας, με προϊόντα κυρίως ευρωπαϊκής αλλά και ελληνικής προέλευσης, ευρύ δίκτυο διανομής και συχνές παραδόσεις.

Κύριος στόχος της Smart Trade είναι να αυξάνει συνεχώς το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών της.ΟΙ ΑΡΧΕΣ & ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ SMART TRADE


Στην Smart Trade, υποστηρίζουμε ότι κάθε γεύμα πρέπει να είναι μια ξεχωριστή περίσταση και ότι τα σωστά προϊόντα fine dining μπορούν να απογειώσουν την γευστική εμπειρία.
Πιστεύουμε ότι κάθε γευστική εμπειρία είναι μοναδική και ότι τα προϊόντα μας πρέπει να το αντανακλούν αυτό. 

Οι αξίες που καθοδηγούν την εταιρία μας, τροφοδοτούν και την επιθυμία μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και το πάθος που μας χαρακτηρίζει: 

  • ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι το θεμέλιο κάθε σπουδαίου προϊόντος. Γι' αυτό επιλέγουμε με προσοχή συνεργάτες και εμπορευόμαστε προϊόντα κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά, αλλά και με ακρίβεια και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια καθ’ όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της παραγωγής τους. Η δέσμευσή μας στην άριστη ποιότητα προϊόντων είναι από τους λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. 

  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Πιστεύουμε στην προστασία του πλανήτη με ένα αληθινά βιώσιμο επαγγελματικό περιβάλλον και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συρρικνώσουμε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα, με προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί από πρώτες ύλες και διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον. Προσπαθούμε συνεχώς τα προϊόντα μας να είναι όχι μόνο όμορφα και πρακτικά αλλά και βιώσιμα. Δεσμευόμαστε πάντα να σας προσφέρουμε πιστοποιημένα οικολογικές λύσεις.

  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ

Πιστεύουμε στην την αξία της αισθητικής. Για εμάς η διακόσμηση των τραπεζιών είναι κάτι περισσότερο από μια λειτουργική πτυχή του εστιατορίου. Είναι μια μορφή τέχνης που μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του φαγητού και να δημιουργήσει μια αξέχαστη εντύπωση στους επισκέπτες. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μετατρέψουν τα τραπέζια τους σε καμβά για δημιουργική έκφραση και να αναβαθμίσουν την εμπειρία της εστίασης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, κάνοντας το εστιατόριο να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να προσελκύει περισσότερους πελάτες.

  • ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πιστεύουμε στην καθαριότητα, την υγιεινή και την βιωσιμότητα που εξασφαλίζουν τα προϊόντα μιας χρήσης. Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον όπου οι επισκέπτες σας θα αισθάνονται τη μέγιστη ασφάλεια και φιλοξενία. 

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πιστεύουμε στην αξία της καινοτομίας στο σχεδιασμό και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα μας, ώστε να παρέχουμε λύσεις που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την ποιότητα και το στυλ που προσφέρουν, αλλά και για τη βιωσιμότητα, την υγιεινή και την λειτουργικότητα που εξασφαλίζουν.

  • ΕΞΑΤΟΜΊΚΕΥΣΗ - ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πιστεύουμε ότι κάθε εστιατόριο έχει το δικό του μοναδικό στυλ, προσωπικότητα, και τις δικές του απαιτήσεις και τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να το αντικατοπτρίζουν αυτό. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να παρέχουμε συμφωνα με τις προτιμήσεις και το χώρο τους εξατομικευμένες λύσεις, που αντικατοπτρίζουν το όραμα και το στυλ τους. 

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Με την επίγνωση ότι τα προϊόντα μας απευθύνονται και χρησιμοποιούνται από τον άνθρωπο, πρωταρχική φροντίδα μας είναι η προσφορά λύσεων στις ανθρώπινες ανάγκες.  Η επίγνωση της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας, τους επαγγελματίες της εστίασης και τους επισκέπτες τους, αλλά και απέναντι στο περιβάλλον, η ενσυναίσθηση των προβλημάτων και των αναγκών τους, μας επιβάλλει να δίνουμε διαρκώς τον καλύτερό μας εαυτό, να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε ιδανικές λύσεις.


  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία επιτυγχάνεται μόνο μέσα από το κλίμα καλής συνεργασίας και επικοινωνίας του ανθρώπινου δυναμικού μας με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, καθώς και μεταξύ τους. Μας συνδέει η αγάπη για τον συνάνθρωπο, το πάθος για τη δουλειά μας και η πίστη ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πιο πολλά, να καλύψουμε περισσότερες ανάγκες.

  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική αξία για την εταιρία μας και πιστεύουμε πως είναι ο βασικότερος παράγοντας της διαρκούς ανάπτυξής μας. Ο επαγγελματισμός, η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη αποτελούν τα θεμέλια κάθε συνεργασίας μας.

  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ & ΣΥΧΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Η άριστη εξυπηρέτηση, η συνέπεια, οι συχνές παραδόσεις και η άμεση διαθεσιμότητα είναι από τους βασικούς λόγους επιτυχίας μας.

 
Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε αυτές τις αξίες και πιστεύουμε ότι μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στην αγορά.

Ελπίζουμε ότι τα προϊόντα μας θα δώσουν χαρά και κομψότητα στις γευστικές σας εμπειρίες και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας στους αξιόλογους πελάτες μας.

Η Ομάδα μας

Το ανθρώπινο δυναμικό μας, στο οποίο βασίζεται η κάθε επιτυχία της επιχείρησής μας, καθημερινά με τον επαγγελματισμό, το ήθος και τον χαρακτήρα τους προάγουν την αξία της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας διανέμει τα προιόντα της με ιδιόκτητα αυτοκίνητα, ώστε να διασφαλίζεται η έγκαιρη και ασφαλή προώθηση των προϊόντων μας.

Οι εξειδικευμένοι πωλητές μας βρίσκονται δίπλα στον επαγγελματία και είναι πάντα πρόθυμοι να τον ενημερώσουν και να προτείνουν λύσεις στις ανάγκες του, βοηθώντας τον να κάνει την καλύτερη επιλογή.
Πιστοποιήσεις ISO 

Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιστοποιητικά

ISO 9001:2015 (Quality Management System)

& ISO 22000:2018 (Food Safety Management System)

για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

 

Sitemap / Login

© Copyright 2022 - 2024 Τραπεζομάντηλα, Runner, Σουπλά, Χαρτοπετσέτες, Φάκελα, Tasca Εστιατορίου Xονδρική.