Loading...
 Start Page
Επιτραπέζιος Εξοπλισμός στο Εστιατόριο: 9 Λόγοι να δώσετε προσοχή!
Κλίκ για μεγέθυνση
Πέμπτη 17 Αύγ 2023



Σαν επαγγελματίας της εστίασης σίγουρα γνωρίζετε πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στον τρόπο που οι πελάτες σας αντιλαμβάνονται την εμπειρία τους στο εστιατόριό σας. Ο τρόπος που σερβίρεται ακόμα και το καλύτερο πιάτο έχει σημασία, καθώς μπορεί, είτε να αναδείξει και να ανεβάσει το πιάτο, είτε να το
αποδυναμώσει, οπως γίνεται με το φόντο στη φωτογραφία. Κυρίως όμως, όταν συνδυάζεται το εξαιρετικό φαγητό και η εξυπηρέτηση με την κατάλληλη διακόσμηση των τραπεζιών, δημιουργείται ένα περιβάλλον που κάνει τους πελάτες να αισθάνονται όμορφα και τους ενθαρρύνει να επιστρέψουν ξανά και ξανά.


Εδώ έρχεται η σημασία του επιτραπέζιου εξοπλισμού και υπάρχουν 11 Λόγοι για να αφιερώσετε περισσότερη προσοχή στο στήσιμο και τη διακόσμηση των τραπεζιών στο εστιατόριό σας:



1.  Δημιουργία Αξέχαστης Πρώτης Εντύπωσης:  Η ενδυση του τραπεζιού είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν και αγγίζουν οι πελάτες σας όταν καθίσουν στο τραπέζι. Ένα προσεγμένο και καλαίσθητο στήσιμο εντυπωσιάζει αμέσως και δημιουργεί ένα θετικό πρώτο κλίμα.


2.  Προβολή του Brand σας:  Ο επιτραπέζιος εξοπλισμός μπορεί να αντικατοπτρίσει το brand, τη φιλοσοφία και τις αξίες του εστιατορίου σας. Χρησιμοποιήστε χρώματα και σχέδια που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα και το στυλ του μαγαζιού σας, για να δημιουργήσετε μια συνεπή και αναγνωρίσιμη αισθητική.


3.  Αίσθηση Ποιότητας:  Οι πελάτες εκτιμούν την ποιότητα. Ένα τραπέζι με προσεγμένα προϊόντα, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, δείχνει στους πελάτες ότι είστε επαγγελματίας που επενδύει στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Αποτελεί ένδειξη σεβασμού προς τους πελάτες σας και θα κάνει τη διαφορά στην αίσθηση και την αξία που λαμβάνουν.


4.  Ενίσχυση της Επαγγελματικής σας Εικόνας:  Οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης γνωρίζουν ότι η προσεγμένη διακόσμηση των τραπεζιών είναι σημαντική για την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας τους. Ένα καλαίσθητο και καλοφτιαγμένο στήσιμο δίνει τον αέρα επαγγελματισμού και την εντύπωση επιτυχημένης επιχείρησης.


5.  Προσέλκυση και Διατήρηση Πελατών:  Ένας προσεγμένος επιτραπέζιος εξοπλισμός δημιουργεί μια ευχάριστη και αναμνηστική εμπειρία για τους πελάτες σας. Αυτό τους κάνει να επιστρέφουν ξανά και ξανά και να μοιράζονται τη θετική εμπειρία τους με άλλους, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της πελατείας σας.


6.  Προώθηση στα Social Media:  Ένα εντυπωσιακά διακοσμημένο τραπέζι είναι ιδανικό για φωτογραφίες που ο επισκέπτης σας θα μοιραστεί στα κοινωνικά δίκτυα. Οι πελάτες σας θα αποτελέσουν τη δική σας ομάδα προώθησης, παρέχοντας ελεύθερα διαφήμιση, θετικές κριτικές και ευαισθητοποίηση για το εστιατόριό σας.


7.  Θεματική διακόσμηση:  Ανάλογα με την εποχή ή ειδικές εκδηλώσεις (όπως εορτασμοί, επίσημα γεύματα κλπ.), χάρη στα premium μιας χρήσης είδη που σας προσφέρουμε, μπορείτε να προσαρμόσετε το στήσιμο και τη διακόσμηση των τραπεζιών. Αυτό δημιουργεί μια πιο δυναμική και ανανεωμένη ατμόσφαιρα, προσελκύοντας τους πελάτες να επιστρέψουν και να ανακαλύψουν κάτι νέο κάθε φορά.


8.  Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα:  Στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης, μια προσεγμένη διακόσμηση των τραπεζιών μπορεί να σας δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων επιχειρήσεων. Οι πελάτες θα το εκτιμήσουν και θα έχουν μεγαλύτερη τάση να επιλέξουν το εστιατόριό σας από τους ανταγωνιστές σας.


9. Απήχηση στο Συναισθηματικό Επίπεδο:  Ένας όμορφα διακοσμημένος επιτραπέζιος εξοπλισμός δημιουργεί μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ των πελατών και του εστιατορίου σας. Η άνεση και η ομορφιά που προσφέρετε στο περιβάλλον τους θα τους κάνει να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και επιθυμητοί.



Επενδύστε στο στήσιμο και τη διακόσμηση των τραπεζιών σας και απολαύστε τα οφέλη που θα φέρει στην επιχείρησή σας!

(+30) 2610 877 713
(+30) 6934 600 643 (Viber & What's Up)

info@smart-trade.gr

Ακολουθείστε μας στα social

  

ISO 9001:2015 & ISO 22000:2018 Certifications

Sitemap / Login

© Copyright 2022 - 2024 Τραπεζομάντηλα, Runner, Σουπλά, Χαρτοπετσέτες, Φάκελα, Tasca Εστιατορίου Xονδρική.