Loading...
 Start Page
5 πλεονεκτήματα των τραπεζομάντηλων μιας χρήσης για τους επαγγελματίες της εστίασης
Κλίκ για μεγέθυνση
5 πλεονεκτήματα των τραπεζομάντηλων μιας χρήσης για τους επαγγελματίες της εστίασης5 πλεονεκτήματα των τραπεζομάντηλων μιας χρήσης για τους επαγγελματίες της εστίασης5 πλεονεκτήματα των τραπεζομάντηλων μιας χρήσης για τους επαγγελματίες της εστίασης5 πλεονεκτήματα των τραπεζομάντηλων μιας χρήσης για τους επαγγελματίες της εστίασης5 πλεονεκτήματα των τραπεζομάντηλων μιας χρήσης για τους επαγγελματίες της εστίασης
Πέμπτη 13 Απρ 2023

Γιατί τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης είναι η καλύτερη επιλογή για τους επαγγελματίες της εστίασης ;



Ως επαγγελματίας στης εστίασης, γνωρίζετε τη σημασία της παρουσίασης και της καθαριότητας όταν πρόκειται για το στρώσιμο του τραπεζιού σας. Ωστόσο, τα παραδοσιακά υφασμάτινα τραπεζομάντηλα που αποτελούσαν τον κανόνα για δεκαετίες μπορεί να μην είναι πλέον η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας. Γι' αυτό σας προσφέρουμε τραπεζομάντηλα μιας χρήσης υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από υλικά υποκατάστασης υφασμάτων airlaid, spunlace, airwave και χαρτί, που είναι ανθεκτικά, καλαίσθητα και εύχρηστα. Τώρα πλέον μπορείτε να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας με πολυτελή τραπεζομάντηλα μιας χρήσης.

Σας παρουσιάζουμε 5 λόγους για να κάνετε την αλλαγή!

  Οικονομική Απόδοση

Αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και να βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά υφασμάτινα, τα οποία όχι μόνο έχουν υψηλό αρχικό κόστος αγοράς, αλλά επιπλέον απαιτούν τακτικό πλύσιμο και συντήρηση, τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης απορρίπτονται μετά από μία μόνο χρήση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για το κάψιμο από τσιγάρα, το βάψιμο από κρασί ή την απώλεια κομματιών!

Αποφύγετε τις μεταβλητές και τσουχτερές δαπάνες σε υπηρεσίες πλυντηρίου και εξομαλύνετε τον προϋπολογισμό σας με ένα σταθερό κόστος επιχείρησης που σας εξοικονομεί χρήματα. Με την Smart Trade μπορείτε να απολαμβάνετε προϊόντα βολικά και οικονομικά αποδοτικά, παράλληλα με όλα τα οφέλη των τραπεζομάντηλων υψηλής ποιότητας!

  Ευκολία

Κερδίστε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε και να αγχώνεστε με τη διαδικασία που συνεπάγεται το πλύσιμο, το σιδέρωμα ή το δίπλωμά των τραπεζομάντηλων πριν ή μετά από κάθε εκδήλωση.

Τα τραπεζομάντηλο μας μιας χρήσης είναι απίστευτα βολικά στη χρήση. Απλά πετάξτε τα εύκολα μετά τη χρήση. Επιπλέον, η ελαφριά και συμπαγής συσκευασία μας τα καθιστά εύκολα στη μεταφορά και την αποθήκευση, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία - την παροχή άριστων υπηρεσιών και νόστιμου φαγητού στους πελάτες σας.

  Υγιεινή

Στον κλάδο της εστίασης, η υγιεινή είναι ζωτικής σημασίας. Τα μιας χρήσης τραπεζομάντηλα μας είναι πιο υγιεινά από τα υφασμάτινα, καθώς είναι σχεδιασμένα για μία μόνο χρήση και απόρριψη. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης, εξαλείφει την ανάγκη για πλύσιμο και εξασφαλίζει ένα καθαρό και φρέσκο τραπέζι για κάθε καλεσμένο. 

Έχουν σχεδιαστεί για να είναι υγιεινά και ασφαλή για χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, κατάλληλα για επαφή με το φαγητό και το δέρμα. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που είναι μη τοξικά, μη αλλεργιογόνα και απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες. Επιπλέον, ορισμένα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι ανθεκτικά στις διαρροές, διασφαλίζοντας ότι οι διαρροές και οι λεκέδες περιορίζονται και δεν απορροφώνται από το τραπεζομάντηλο. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι με την Smart Trade θα διατηρήσετε ένα καθαρό, υγιεινό και φρέσκο περιβάλλον για τους πελάτες και το προσωπικό σας.

  Ευελιξία & Εναλλαγή παραστάσεων

Ανανεώστε το χώρο σας εύκολα και καλαίσθητα! Διατίθενται σε διάφορα χρώματα, σχέδια, μεγέθη και υφές που συμπληρώνουν κάθε στυλ, καθιστώντας τα ευέλικτα και κατάλληλα για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται μια επίσημη γαμήλια δεξίωση, είτε ένα απλό μπάρμπεκιου, είτε μια εταιρική εκδήλωση, έχουμε ένα τραπεζομάντηλο που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Σε αντίθεση με τα υφασμάτινα, στην περίπτωση των τραπεζομάντηλων μιας χρήσης, η επιλογή δεν είναι δεσμευτική, καθώς μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο σχέδιο στην επόμενη παραγγελία. Μπορείτε έτσι, να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εξατομικευμένο τραπέζι που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας χωρίς να περιττά έξοδα. Κυρίως όμως, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε εύκολα το σκηνικό του μαγαζιού σας με διαφορετικά χρώματα και μοτίβα για να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα και ενδιαφέροντα.

  Φιλικότητα προς το περιβάλλον

Στην Smart Trade, δεσμευόμαστε για τη βιωσιμότητα και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης κατασκευάζονται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως βιοδιασπώμενες ίνες και ιστό κυταρίνης, πολυπροπυλένιο και ανακυκλωμένο χαρτί. Επιλέγοντας τα προϊόντα μας, μπορείτε να μειώσετε τον αντίκτυπο σας στο περιβάλλον χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα ή την απόδοση.





   Τα υψηλής ποιότητας τραπεζομάντηλα μας αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο, χρήμα και προσπάθεια χωρίς να θυσιάσουν την ποιότητα ή την υγιεινή. Έχει δοθεί προσοχή στην εμφάνισή τους, ώστε κατά τη χρήση τους, παρ' ότι είναι μιας χρήσης, να μην λερώνουν και να μην μειώνουν την όψη του τραπεζιού, αλλά να την αναβαθμίζουν. Παράλληλα, παρέχουν την ευκολία, την ευελιξία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον που  χρειάζονται τα σύγχρονα εστιατόρια. Τα τραπεζομάντηλα της Smart Trade αποτελούν μια Value for Money επιλογή και είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας! 





Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας και για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανεβάσετε τα τραπέζια σας στο επόμενο επίπεδο!

Sitemap / Login

© Copyright 2022 - 2024 Τραπεζομάντηλα, Runner, Σουπλά, Χαρτοπετσέτες, Φάκελα, Tasca Εστιατορίου Xονδρική.